forum zespołu muzyki folk Portfolk
Zapraszamy do dyskusji... TO SCOTLAND!!!
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum forum zespołu muzyki folk Portfolk Strona Główna
->
Doradź nam coś.
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
KATEGORIE
----------------
Koncerty
Doradź nam coś.
Co o nas myślisz?
O wszystkim i o niczym
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
cheapbag214s
Wysłany: Sob 22:11, 02 Lis 2013
Temat postu: "For example
Whole grain labeling inconsistent but using math helps
BOSTON, March 26 () -- Whole grains have more fiber, and have been linked to a lower risk of heart disease, but U.S. researchers say standards are inconsistent. Rebecca Mozaffarian of the Harvard School of Public Health in Boston said the health benefits of switching from refined to whole grain foods are well established, including lower risk of cardiovascular disease, weight gain, and type 2 diabetes. Based on this evidence, the U.S. Department of Agriculture's 2010 Dietary Guidelines recommend Americans consume at least three servings of whole grain products daily. New U.S. national school lunch standards require that at least half of all grains be whole grain-rich. There are several whole grain stamps and labels on foods with whole grains and other ingredients. For example,[url=http://www.ewwealth.com/]louboutin sale[/url], the Whole Grain Stamp identified grain products that were higher in both sugars and calories than products without the stamp, the study found. Mozaffarian and colleagues examined nutrition label information on 545 products. The best indicator was the American Heart Association's ratio of no more than 10 parts carbohydrate to 1 part fiber.However, it required some math:"For example, a serving of cereal with 20 grams of carbohydrate and 5 grams of fiber -- 20 divided by 5 is 4, which is less than 10, so it's a healthy choice," Mozaffarian said. The study was published in the journal Public Health Nutrition.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001 phpBB Group
Chronicles phpBB2 theme by
Jakob Persson
(
http://www.eddingschronicles.com
). Stone textures by
Patty Herford
.
Regulamin